lasiu Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Witam! Mam pytanie. Dzisiaj gdy uruchomiłem laptop pojawiła się taka informacja: SMART Failure Predicted on Hard Disk. Warning: Immediately back-up your data and replace your hard disk driver. A failure may be imminent Press F1 to continue Laptop ma ok. pół roku, jest bardzo zadbany (nigdy nie upadł) System się uruchamia ale nie za każdym razem!! Proszę o pomoc! (jestem zielony w te klocki ;]) skan-->Crystal Disk Info (może coś wyjaśni) Uploaded with ImageShack.us Ps. Uznają mi gwarancję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) Jasne, że uznają. Zgraj ważne dane na pendrive i odsyłaj. Dysk odchodzi powoli do krainy nieograniczonych terabajtów. 97 godzin pracy dysku i 135 bad sektorów? Edytowane 23 Września 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...