Skocz do zawartości
polak.krk

Dodatkowy ekran do laptopa (monitor)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

posiadam laptopa Lenovo T400 jedna z lepszych wersji (Win Vista SP2, Intel Core 2 Duo T9400 2.53GHz, 4GB Ram, grafika intela zintegrowana). Szukam monitora w cenie 200-800zl obojetnie ilosc cali, moze byc uzywka, ktory moglbym podlaczyc kabelkiem jako drugi ekran. Glownym przeznaczeniem ma byc praca, czyli word, arkusze, internet, obsluga roznych programow(nie graficznych). Ekran w laptopie ma 15' i pracuje na 1440x900, 60Hz, 32bit.

Moglby mi ktos z was cos polecic?

Myslalem nad jakims Lenovo/Dell ale szczerze mowiac to sie nie znam. Szukalem na forum podobnego tematu ale nie udalo mi sie znalezc.

20" DELL 2007 POSTAW NA JAKOŚĆ ###### IGŁA (1242977389) - Aukcje internetowe Allegro

17 IBM LENOVO THINK VISION 9417-HC2 CZARNY IGŁA (1241710967) - Aukcje internetowe Allegro

17 IBM LENOVO THINK VISION 9417-HC2 CZARNY IGŁA (1241710967) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten, tylko spiesz się bo został ostatni egzemplarz w tej cenie.

Monitor posiada tą samą matrycę co Dell u2211h, czyli e-IPS (HP podaje że jest to UH-IPS)

Z tego co zauważyłem to notebook nie posiada wejścia HDMI, DisplayPort, ani DVI :blink: , tylko przestarzałe D-SUB (VGA). Jestem w szoku... :unsure:

Trudno będzie trochę gorsza jakość obrazu- bardziej rozmyty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza sie, laptop nie ma HDMI, wiec filmy raczej bede nagrywal na usb i ogladal na duzym 42' TV, posiada jedno wyjscie tak jak napisales D-Sub. Za pol roku mam dostac nowy, popytam jaki to model i czy ma wejscie HDMI. Odnosnie tej aukcji to jest tam napisane ze tylko na fakture vat produkt wiec nie wiem czy zdaze zalatwic kogos kto mi by to wzial bo ja dzialalnosci nie mam :/

Moze jakis inny?

Czy tego warto kupic?

http://allegro.pl/monitor-lcd-samsung-19-931bw-tanio-i1253540733.html

http://allegro.pl/samsung-syncmaster-931bw-19-tft-lcd-i1246922588.html licytacja

Edytowane przez polak.krk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi