Slayer Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Jakich parametrów mogę oczekiwać za taką kwotę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Slayer taki duży a nie wie? :wink: Na allegro poszukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 klasy p200 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Slayer taki duży a nie wie? :wink: Na allegro poszukaj. Pytam, bo chcę wiedzieć, jaki jest WASZ pogląd na to, co można dostać za tą cenę- spoko, ja swoje wiem ;) PS- jeżeli wypali to, co zamierzam, to nie zapomnę sie pochwalić na forum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 PS- dodam, że nie będzie to nic pokroju PIV :P Jeszcze się nie zdecydowałem, ale myslę, że 8 MB karta to max wypas na jaki mnie stać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 PS- dodam, że nie będzie to nic pokroju PIV :P Jeszcze się nie zdecydowałem, ale myslę, że 8 MB karta to max wypas na jaki mnie stać :) ja tez planuje zakup lap topa za mniej wicej podobna kase...mzoe troche wiecej...1800?? wyjezdzam w lipcu (po raz 1 od 3 lat) i musze miec kontakt ze swiatem :D gprs roxx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ja jakies 6 m-cy temu kupilem Compaq Armade 1750 <<pII366 64mb ramu Ati Rage Pro LT 4mb :lol: 6,4 HDD>> za 300 ojro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 chociaż to się nie powinno pisać takich rzeczy ale powiedzmy że mam do sprzedania jeszcze kilka sztuk Dell Latitude CSx Intel Pentium III 500MHz 13,3" TFT (1024x768) Ram 128MB HDD 6GB Jest to najbardziej mobilna wersja wiec nie posiada CD ani FDD. dołączane zewnętrznie (brak w zestawie) Ale za to jest małe cieńkie i lekkie W każdym zestawie jest PCMCIA 56K modem isdn (z możliwością podłączenia telefonu GSM - ale poco jak jest Irda i z niej można skorzystać) po prostu napisane na tej karcie jest także "GSM ready" Aktualanie są na nich zainstalowene WinXP i nawet to wszystko śmiga całkiem przyzwoicie akumulatory dobre - bawiłem się 2 godzinki i jeszcze nie płakały że są głodne :wink: Porty Irda, USB PS2,rónoległy, wyjście na monitor i tak dalej Cena: 1700 PLN było 15 sztuk na dzień dzisiejszy zostało chyba 5. Ja chyba wezmę sobie jednego do tego jakiegoś pendriva 64MB (kosztuje ok 90zł) i mi starczy. Stacje dokujące do tego kosztują na allegro od 150 do 250 zł nie jest to oczywiście oferta sprzedaży :wink: (chyba że ktoś z was się bardzo uprze) hehe poprostu chciałem pokazać że czasami może się trafić coś w przystępnej cenie. Bo fakt że za te pieniądze to nic lepszego się nie kupi - przewżnie za taką kwotę oferują sprzęt dużo gorszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...