kazio772 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Witam mam taki problem z tym joystickiem nie wiem czego to wina ale joystick sam kieruje, w sensie ze np jak gram w fife i nic nie naciskam to sam biegnie np w doł albo w lewo, ten problem od czasu do czasu ustepuje i można grać, np wczoraj caly wieczor grałem i bylo raz dobrze raz zle, pozniej w nocy bylo super, działał tak jak powinien a dzisiaj rano znowu to samo. Gdy wchodze w kontrolery mam tam wrilles usb joystic i tam gdzie sa te okienka ktore wskazuja polozenie gałek, gdy nic nei robie zamiast pozostawac na srodku znajduja sie tak lekko po ukosie w prawy dolny róg tak mniej wiecej na srodku i caly czas sie ruszaja i od czasu do czasu leci maxymalnie w lewo lub do dołu, tak szybko ze ledwo moge to zawuważyć. Czym może być spowodowane takowe działanie joysticka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Joystick jest bezprzewodowy??? Może coś powoduje zakłócenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazio772 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) Joystick jest bezprzewodowy??? Może coś powoduje zakłócenia? Tak bezprzewodowy, a co takiego mogłoby powodować te zakłócenia? Edytowane 3 Października 2010 przez kazio772 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...