Skocz do zawartości
norules

Plantronics .Audio 355, problem z regulacją głośności

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Niedawno zakupiłem słuchawki Plantronics Audio 355 i mam z nimi dość dziwny problem. Regulacja głośności w pilocie na kablu działa tylko w bardzo wąskim zakresie. Słuchawek nie da się całkowicie wyciszyć, nawet gdy sterownik systemowy ustawiony jest na 75%, regulacją na pilocie można je ściszyć jeszcze o około 10%. Przeszkadza mi to bardzo w grach, za każdym razem gdy chcę usłyszeć co mówi ktoś z zewnątrz muszę je zdejmować.

Nigdy dotąd nie spotkałem się z problemem tego typu, nie jestem pewien czy to wada słuchawek czy one po prostu z jakiegoś dziwnego powodu mają tak pracować. Czy tego typu uszkodzenie kwalifikuje się na gwarancję? Chciałbym też zapytać użytkowników tych słuchawek, czy w ich modelach regulacja działa tak samo? Oprócz tego problemu jestem z tych słuchawek bardzo zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Dziś zakupiłem takie same słuchawki czyli Plantronics Audio 355 i mam taki sam problem jak kolega. Nie wiem czy jechac do sklepu i oddawac je , czy po prostu tak ma byc w tym modelu...

Jak ktoś się orientuje o co tu chodzi to proszę odpisac

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Dziś zakupiłem takie same słuchawki czyli Plantronics Audio 355 i mam taki sam problem jak kolega. Nie wiem czy jechac do sklepu i oddawac je , czy po prostu tak ma byc w tym modelu...

Jak ktoś się orientuje o co tu chodzi to proszę odpisac

pozdrawiam

one tak maja :) nie da sie ich wyciszyc ... mam ten sam model

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi