jasiekwroc Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Witam mam problem z tym dziwnym zjawiskiem a mianowicie akceleracją wsteczną, chodzi o to że zrobiłem już wszystko : OFF w myszce "zwiększ precyzje wskaźnika" MarkC_Windows7_MouseFix - dodany do rejestru w sterownikach off. a nadal w grze mysz skacze i odskakuje czasem Mam Windows 7 64bit , Myszke : Deathadder respawn , Sterowniki : 3.01 , Firmeware 2.41 i podkładka destructor Właściwie to nie wiem czy to wina akceleracji czy windows x64 W grze wygląda to tak że nagle mysz zaczyna skakać na 0.5 cm w górę i w dół po przesuwaniu w linii poziomej dopiero po podniesieniu myszki z podkładki i opuszczeniu jej problem ustępuje, 2 to kursor sam odskakuje w bok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 Witam mam problem z tym dziwnym zjawiskiem a mianowicie akceleracją wsteczną, chodzi o to że zrobiłem już wszystko : OFF w myszce "zwiększ precyzje wskaźnika" MarkC_Windows7_MouseFix - dodany do rejestru w sterownikach off. a nadal w grze mysz skacze i odskakuje czasem Mam Windows 7 64bit , Myszke : Deathadder respawn , Sterowniki : 3.01 , Firmeware 2.41 i podkładka destructor Właściwie to nie wiem czy to wina akceleracji czy windows x64 W grze wygląda to tak że nagle mysz zaczyna skakać na 0.5 cm w górę i w dół po przesuwaniu w linii poziomej dopiero po podniesieniu myszki z podkładki i opuszczeniu jej problem ustępuje, 2 to kursor sam odskakuje w bok. Ale gra włącza AKCELERACJĘ ? Jak włączy wtedy dopiero będziesz miał 1 do 1 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Ile jeszcze tematów dot. twojej myszki założysz? Hint - jeśli wszystkie zostały zamknięte, to coś musi w nich być nie tak. Zmień myszkę, skoro takie masz z nią problemy. Edytowane 14 Października 2010 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...