Kasztan Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Wejdźcie na ten link => http://www.sysopt.com/cgi-bin/overc/readfu...gi?record=13343 i zobaczcie jak koleś podkręcił swojego Athlona 1700+ XP i na jakim chłodzeniu mu się to udało 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 jakoś nie chce mi sie w to wierzyć,ale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Eee tam. Gościu sam nie wie co pisze. 1. Najpierw jest, że to Athlon Thunderbird, a dalej, że Athlon THOROUGHBRED. 2. 512 MB DDR PC2400 a dalej, że Samsung DDR333 (PC-2700) 3. Ciekłym azotem, to może i by tak podkręcił AC na pewno nie ;) Wygląda na to, że zmyślał na poczekaniu i zapominał, co przed chwilą zmyślił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Po co robisz dwa takie same topiki !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 jeśli sie nie myle to miałem podobny cooler straszny syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Nie widze w tym nic niemożliwego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Berkut wykrecil wiecej ... (info w podpisie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Ale bekrut to prawdziwy hardcoroviec! Pewnie mu sie uda jeszcze wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 tak to jest jak sie przedawkuje z heroina :D , kolorowe sny w polaczeniu z checia i mania krecenia powoduja iz zaczyna sie widziec coraz megahertzow 8O w biosie a tak powaznie to 2500 mhz to calkiem mozliwe ja swojego z serii dlt3c podkrecam na 2400 mhz przy napieciu 1,725 ale po kilku godzinach sie wiesza, na 2300 chodzi super przy 1,625 a mam z batchem powyzej 3000 i 28 serie(ponoc najgorsza do krecenia) hehe i jak tu wierzyc do konca w to co pisza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 pfff mam wiecej... ~2550 i bedzie wiecej jak nowe mobo bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...