c2h5oh Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) Witam, posiadam płytę M4A88T-I DELUXE (mini ITX), na niej zainstalowany procek AMD Athlon II X2 245e AM3, obudowa to: Aplus CS-102B. Boxowy wentyl w/g mnie działa za głośno, dlatego proszę o pomoc w doborze czegoś dużo cichszego. Cena do 150zł. Pozdrawiam. Edytowane 23 Października 2010 przez c2h5oh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 A to dziwne. Mialem BOX na Athlonie X3 bez "e" i takich tam. Pelna cisza ale zrobilem Undervolting do 1,18V i obroty sterowane z PWM w Biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy pasywnie .. nie znajdziesz nic cichszego ;-) ps. daje rade z athlonemII x3 @ phenomII x3 ;] pasywnie ..... przewiew w budzie to 2 fandery @ 4V ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Kupiłem ostatnio Scythe Rasetsu i jestem bardzo zadowolony! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2h5oh Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Kupiłem ostatnio Scythe Rasetsu i jestem bardzo zadowolony! Nie wlezie mi w obudowę :(. Wymiary całkowite Rasetsu : 130 x 141 x 130 mm (L x W x H /), a buda u mnie max 13,5 centa. Myślalem nad czymś takim: Scythe Shuriken Rev. B SCSK-1100 Co sądzicie o tym wentylu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...