kisiel96 Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Witam... Mam takie dość głupie pytanie... W obudowie CM Elite 430 zasilacz montuje się na dole obudowy... Zamierzałem kupić OCZ ModXStream Pro 600W, ale jako, iż w obudowie jest okno to sobie pomyślałem czy by nie wziąć OCZ Fatal1ty 550W SLI LED, żeby ładnie wyglądało. Jednak jeśli ten drugi będzie miał wiatrak skierowany w dół to "fajnie" wyglądać nie będzie już... I teraz pytanie. Którą stroną je się mocuje? Wiatrakiem do dołu czy do góry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Jak chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Powinno się mocować wentylatorem w dół. I to nieważne, ile miejsca jest pod spodem (wystarczy centymetr) - a jeśli jest filtr przeciwkurzowy, to nie widzę ŻADNEGO powodu, by go odwracać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulfisko Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 CM 430 nie jest jakas super wentylowana buda, wiec jezeli umiescisz zasilacz wiatrakiem do gory moze poprostu sie bardziej grzac przez co bedzie glosniejszy. Nie ma sensu wiec go tak montowac. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 (edytowane) Najpierw zobacz zdjęcia obudowy, potem pisz głupoty. Ojej, minusika dostałem bez żadnego kontrargumentu. Edytowane 23 Października 2010 przez zzizzy 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulfisko Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 Ze niby ten post to do mnie byl zzizzy? Jezeli tak to przeczytaj dokladnie co tam napisalem, dopiero mi cos udowadniaj... Jezeli nie to sory za czepialstwo. A minus nie odemnie, a pewnie od innej osoby ktora zauwazyla, ze chyba sam sobie udowadniasz, ze masz racje. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...