Galago De Codi Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Witam Właśnie padł mi hdd. Chcę kupić wd 500gb - czy ruszy? Ma ktoś doświadczenie z Chaintech A7NJL1. Niestety opisu producenta już nie ma. Miałem 120gb. Myślełem tez o kontrolerze na sata w pci - ale system nie zawsze to lubi. Wiem że komp już złom, ale na razie nie mam kasy na lepszy. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 na kontrolerze na pci napewno 500 giga pojdzie .. mialem takiego dziada : Kontroler PCI - 2x SATA z RAID Silicon + BIOS WAWA (1286993598) - Aukcje internetowe Allegro na plycie Medion +p3 1000mhz +2x500 giga i dzialaoo to pod linuxem wysmienicie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Mam ten sam kontroler... Nawet sys z niego wstaje... Niestety nie testowałem z niczym większym niż 500GB... ale za 30zł to lepszego kontrolera nie znajdziesz... ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...