makak_ Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Witam, noszę się z zamiarem przesiadki na X3440 i chciałbym do niego dokupić Zalman CNPS10X Flex [tak jak jest w zestawach polecanych]. Wiem, że ten Zalman ma backplate i tutaj mam pytanie: nie będzie problemu z jego montażem do blachy, która jest w całości jednolita? Chodzi mi o to, że niektórych obudowach widzę wycięcie na blasze pod procem i podejrzewam, że jest ono właśnie na backplate. Pytanie, czy ta dziura ma ułatwiać montaż, że nie trzeba odkręcać płyty, czy też jest po to aby backplate nie stykał się z blachą? Tak chciałbym się upewnić przez złożeniem zamówienia, żeby się nie zdziwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Ten otwór jest po to byś nie musiał odkręcać płyty. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Tak jak myślałem, ale wolałem się upewnić. Dzięki wielkie za rozwianie wątpliwości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...