GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a co do wydajnosci.. zauwazylem ze juz nie wsedzie da sie odpalic anizo i aa razem ;)da sie tylko zalezy jaki masz prog do krecenia i ustawien grafy?? jak zaden nie pomoze to w regedit sie pobawic chwile i juz:P zle mnie zroumiales, nie chodzi o niemozliwosc wlaczenia aa ianizo tylko o zbyt duzy spadek wydajnosci gdy "upiekszacze" sa wlaczone, gpu z nimi sobie tak dobrze nie radzi ekmhhh spadek wydajnosci zbyt duzy??? - hmmm powiem ci tak w 3marku default mam 9300 a z AAx4 i aniso x8 spada gdzies do 4500 - wiec okolo polowe - ale jakos nic nie skacze - upiekszacze napewno ci nie zrypia przyjemnosci grania na szybkim procu - jak masz jakiesgos antka 2GHz to nie odczujeszcz i tak roznicy 150fps bez upiekszaczy a 60fps z bajerami.... - pewnie zaraz ktos powie ze w ati spadek nie jest az tak widoczny - ale to i tak nie ma nic do rzeczy - bo plynnosc nie spadnie do okolo 10fps :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a co do wydajnosci.. zauwazylem ze juz nie wsedzie da sie odpalic anizo i aa razem ;)da sie tylko zalezy jaki masz prog do krecenia i ustawien grafy?? jak zaden nie pomoze to w regedit sie pobawic chwile i juz:P zle mnie zroumiales, nie chodzi o niemozliwosc wlaczenia aa ianizo tylko o zbyt duzy spadek wydajnosci gdy "upiekszacze" sa wlaczone, gpu z nimi sobie tak dobrze nie radzi ekmhhh spadek wydajnosci zbyt duzy??? - hmmm powiem ci tak w 3marku default mam 9300 a z AAx4 i aniso x8 spada gdzies do 4500 - wiec okolo polowe - ale jakos nic nie skacze - upiekszacze napewno ci nie zrypia przyjemnosci grania na szybkim procu - jak masz jakiesgos antka 2GHz to nie odczujeszcz i tak roznicy 150fps bez upiekszaczy a 60fps z bajerami.... - pewnie zaraz ktos powie ze w ati spadek nie jest az tak widoczny - ale to i tak nie ma nic do rzeczy - bo plynnosc nie spadnie do okolo 10fps :idea: NO to ja powiem tak. MIałem Radka9100 i z bajerami miał o jakieś 15-20% wiekszy spadek wydajności niż GF4Ti 4200. Niestety nie radził on sobie z tym najlepiej, teraz mam wszystkie bajerki na maxa i zero cięć, a tak jak mówił Fasola :wink: roznicaa pomiedzy 150 a a 60 jest widoczna, jak na moje oko. Roznica pomiedzy 150 a 80 juz praktycznie nie zauwazalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 hm.. dziwne, mam sprzet jak wpodpisie z tym ze procek biega w zaleznosci od tem potoczenia :wink: i np w taka mafie nie moge grac w 1024x768x32 full i aa zanizo bo trznie.. w ut2003 jest podobnie.. a z koleji w splinter cellu jak przycina to przycina niezleznie od rozdzialki i ustawien aa i aanizo tak wiec z nowymi tytulami bywa roznie... teraz kupilbym radka 9500/9500 pro :) Grinch --> troche mnie dziwi przesiadaka a radka9100 na gf4 ti4200.... manaiak fps jestes :) ale ja jestem dziwny bo dla mnie np nie ma sensu przesiadac sie z gf3ti500 na gf4 ti4200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 hm.. dziwne, mam sprzet jak wpodpisie z tym ze procek biega w zaleznosci od tem potoczenia :wink: i np w taka mafie nie moge grac w 1024x768x32 full i aa zanizo bo trznie.. w ut2003 jest podobnie.. a z koleji w splinter cellu jak przycina to przycina niezleznie od rozdzialki i ustawien aa i aanizo tak wiec z nowymi tytulami bywa roznie... teraz kupilbym radka 9500/9500 pro :) Grinch --> troche mnie dziwi przesiadaka a radka9100 na gf4 ti4200.... manaiak fps jestes :) ale ja jestem dziwny bo dla mnie np nie ma sensu przesiadac sie z gf3ti500 na gf4 ti4200 :) tnie ci sie - 8O a moze masz cos z vsync pomieszane - chlopie mi na tym durniu sie gierki nowe nie tna - jedyne co moze byc to za malo ramu!!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 hm.. dziwne, mam sprzet jak wpodpisie z tym ze procek biega w zaleznosci od tem potoczenia :wink: i np w taka mafie nie moge grac w 1024x768x32 full i aa zanizo bo trznie.. w ut2003 jest podobnie.. a z koleji w splinter cellu jak przycina to przycina niezleznie od rozdzialki i ustawien aa i aanizo tak wiec z nowymi tytulami bywa roznie... teraz kupilbym radka 9500/9500 pro :) Grinch --> troche mnie dziwi przesiadaka a radka9100 na gf4 ti4200.... manaiak fps jestes :) ale ja jestem dziwny bo dla mnie np nie ma sensu przesiadac sie z gf3ti500 na gf4 ti4200 :) NIe jestem maniakiem fps'ów, mialem radka128MB udało mi się go sprzedać, a z drugiej strony miałem okazje kupić bdb GF'a. Mysle ze transakcja byla udana, a 128MB nie bylo mi potrzebne bo nie gram na duzych rozdzielczosciach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...