Yearman Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam wszystkich Proszę o pomoc w wyborze laptopa dla starszej osoby 55 lat. Komputer bedzie wykorzystywany przede wszystkim do internetu, przegladania zdjec. W zwiazju z tym, że dla starszej osoby to mile widziana wygodna "duża"? klawiatura i czytelny ekran. Budżet - im taniej tym lepiej powiedzmy do 2000 pln Byc może ktos stał przed podobnym dylematem i ma jakies przemyślenia - chetnie skorzystam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja stoję pod podobnym, z tym, że target jest o prawie 20 lat starszy. ;) Po pierwsze- nówka czy używany? Czy ta osoba ma jakąś wadę wzroku? Z jakimi systemami miała ta osoba styczność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 W zasadzie mocarny sprzęt to nie musi być; System operacyjny myślę, że i XP i W7 będzie intuicyjny, W7 ma szerzej rozwinięte usługi ułatwiające dostęp; Ekran napewno 17"; Coś typu: TANIO! Laptop Asus K70IJ T4500 4GB 320GB HDMI LED (1295279315) - Aukcje internetowe Allegro HIT ASPIRE 17' 7715Z T400/320/2GB/WIFI/KAM/Windows (1286982708) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) Ja stoję pod podobnym, z tym, że target jest o prawie 20 lat starszy. ;) Po pierwsze- nówka czy używany? Czy ta osoba ma jakąś wadę wzroku? Z jakimi systemami miała ta osoba styczność? Raczej nówka-wole uniknac przykrych niespodzianek. Osoba może nie najstarsza ale kompletnie zielona-bedzie sie uczyć. Chodzi o podstawowy standard.Procesor ne musi być szybki to samo pamiec grafika, dzwiek i hdd. Wada wzroku jest ale nie wiem dokladnie jaka w kazdym badz razie 15-ka może 17'ka serwal dzięki za typy Edytowane 3 Listopada 2010 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...