lucas0 Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Ciekawe :) Hehehehe, sam tego nie sproboje zrobic bo nie mam banknotu 20 $ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 hmmm ma ktos moze skan banknotu 20 $ ?? bym se wydrukowal i sprawdził :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 hmm... czyzby spiskowa teoria dziejów ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Heheh... niezłe. Ale z tym Osamą to już naciągane..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurii Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 wof ... no doś tak ... tylko dlaczego najrozniejsze takie przepowiednie są znajdywane/ujawniane dopiero po fakcie ??? w sumie mi za bardzo te obrazeczki nie przypominaja pentagonu i WTC ale cos w tym jest .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 hehe , niezle :] Cos w tym musi byc ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Stare!!!!!!!!!! I pozatym po co to wszystko odgrzebywać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Hehehe dobre. Ale na innej 20$ z innym wzorem (w USA jest kilka wzorów banknotów o tych samych nominałach jak by ktoś nie wiedział :wink: ) są 2 wieżowce po wcześniejszym złożeniu banknotu wg w/w schematu za którymi jest ... grzybek nuklearny :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: O shit! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 hmmmmm no niezle dziwne rzeczy sie dzieja na swiecie :P :P pozdr :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Z polskich chyba nic sie nieulozy poza Rywinem,Millerem,bezrobociem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekodi Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Witam wszystkich!! Jeśli już jesteśmy przy przepowiedniach to niejaki Bill G. chyba również wiedział coś o zamachu długo przed tym jak to miało miejsce. Chce wam cos pokazac-zbieg okoliczności czy coś w tym jest..?-oceńcie sami. Myślę, że powinno Was to zaciekawic. Pokazał mi to kiedyś koompel i może ktoś z Was już to widział. Na początku należy zaznaczyć dla niewtajemniczonych, że kurs jednego z samolotów, które spadły na WTC miał symbol Q55. Poza tym jak chyba każdy wie NYC=New York City-czyli tam gdzie wszystko rozegrało się 11 września... A teraz do rzeczy: 1.otwieramy nowy dokument Worda, 2.Wpisujemy NYC Q55 3.Zaznaczamy tekst i zmieniamy czcionke na windings. Reszte zobaczcie sami. Ja się zdziwiłem! Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Genialne :) Co do pierwszych dwóch zdarzeń sie sprawdziło, może i trzecie tesz się sprawdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 hmm... czyzby spiskowa teoria dziejów ???a jak :D nie no to jest wg mnie bzdura bo kazdy falszerz wie ze 20$ inaczej wyglada ;) (joke) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...