Graver Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Tak jak w temacie. Jako, iż moja 5 letnia klawiatura zaczyna się sypać potrzebuję nowej. Klawiatura służy głównie do grania i pisania. Zależy mi na niskim skoku klawiszy. Czekam na propozycje z Waszej strony. Z góry dziękuję za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Może ta lub ta? Droższa ma lepsze noty i sprawuje się bardzo fajnie - sam z niej korzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 ta droższa, będzie dobra do gier? :) :P wciąż czekam na pomysły ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja przez parę lat korzystałem z A4Techa Pro Gamer bodajże, miała gumowe nakładki na klawisze WSAD. Starły się po jakiś dwóch latach, ale za cenę ~20zł, które na nią wydałem była ich warta w stu procentach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 ta droższa, będzie dobra do gier? :) :PJa tam na niej gram (o ile mam czas i w co grać) i nie mam problemów. Minimum 3 lata ją mam. Ewentualnie jak pisze wistler model konkretnie do gier z nakładkami gumowymi: droższy lub tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 to teraz mam dylemat... a te a4techy z gumowymi przyciskami mają niski skok? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 IMO raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) a co możecie mi powiedzieć o klawiaturach Della? Np.: DELL NAJNOWSZA klawiatura NISKI SKOK czarna USB (1300999818) - Aukcje internetowe Allegro DELL klawiatura czarna na USB NOWA duzy ENTER !!! (1300999938) - Aukcje internetowe Allegro Znalazłem pozytywne opinie o klawiaturach Dell, chciałbym wiedzieć ile w tym prawdy ;d Edytowane 5 Listopada 2010 przez Graver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Mam takiego zwykłego della, bardzo wytrzymała. Mogą być jednak pewne problemy z przyzwyczajeniem się do dolnej linii klawiszy, spacji, są znacznie większe niż w konwencjonalnej klawiaturze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualdragon Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 A ja polecam konkretnie cos takiego . Zestaw klawiatura i mysz MICROSOFT 5000 WYPRZEDAŻ (1329282064) - Aukcje internetowe Allegro Sam kupiłem ją bratu na święta . Okazje z ukochaego portalu sie trafiaja tak jak powyższa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...