Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Chce wbudowac napisy do filmu, ale wszystkie programy jakie znam, potrafia jedynie zrobic to z plikami *.avi, a ja nie mam zamiaru konwertowac do avi, a potem znow do MPEG-2 PS Chodzi mi konkretnie o film Matrix Reaktywacja wersja The.Matrix.Reloaded.SVCD.TS-Centropy.mpeg (3CD) Z gory dzieki za pomoc i linki do softu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Tu masz linka do artykułu, który mam nadzieje ci pomoże: http://www.vcdinfo.republika.pl/napisy.html Ja problem z 3 płytowym Matrix-em rozwiązałem w ten sposób, że dokonałem konwersji na Divx-a, przy pomocy VirtulaDub-a i tak zostawiłem (bo po co ponownie wracać do mpeg-a??). Może nie jest to jakiś wyrafinowany sposób, ale najważniejsze, że skuteczny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Juz sobie poradzilem! Mam 2 wersje Matrixa. W jedna wpakowalem submuxem napisym, dorzucilem menu startowe i wypalilem. Dla siory na stacjonarne DVD. Druga wersje skompresowalem XviD'em i normalnie w Cinema Playerze odtwarzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...