Hejger Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Mam kompa w którym zdechl mi gf8800gt. Kupiłem gtxa460 gainwarda, wsadziłem i ku mojemu zdziwieniu komp działał na leżąco normalnie, a jak go stawiam, to zakręci chwile wentylem na procu i grafie i się resetuje.. Monitor, klawiatura i mysz nie ruszaja. Rozebralem go na części pierwsze i złożyłem. Teraz na leżąco zachowuje się tak samo jak na stojąco.. Config: Q6600, gigabyte EP43-DS3R, huntkey jakis 450W. Przychodzi komuś cokolwiek do głowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Hmm mi do głowy wpada tylko to,że może jakiś kabel jest gdzieś przerwany/nie styka i może w zależności od położenia obudowy styk się poprawia/pogarsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Spróbuj wywierać na kartę delikatnie nacisk w kierunku góry obudowy - kiedyś mi nie chciał komp startować bo mimo śledzia jej ciężar powodował jakiś brak styku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Stawiam na kabel zasilajacy - brak styku w gniezdzie zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Spróbuj wywierać na kartę delikatnie nacisk w kierunku góry obudowy - kiedyś mi nie chciał komp startować bo mimo śledzia jej ciężar powodował jakiś brak styku. Miałem to samo, po miesiacu karta przestała całkiem działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 W moim wypadku pomogła podpórka w rogu karty z dala od śledzia. Warto dokładnie obejrzeć slot, czy blaszki nie są powyginane, sprawdzić piny na karcie i ewentualnie przemyć je spirytem. Choć zakładam, że autor to już zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kravcu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Miałem podobnie. Pomogło ponowne złożenie kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...