Fulgore Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mam płyte MSI KT4V i GeForce 3ti200 i za chol...e niemoge właczyc w indzie fast write, owszem w biosie pisze ze enabled ale wszystkie programy wypisuja ze opcja dostepna ale nieaktywna :( wiecie co mozna na to poradzic i czy właczenie tej opcji pszyspiesza grafe albo ckolwiek i jesli tak to czy zauwazalne sa różnice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowa666 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Moim skromnym zdaniem daruj sobie Fast write, podobno nie daje istotnych rużnic wydajnościowych, a potrafi wręcz pogorszyć. Istotniejsze jest, aby Sideband adressing był włączony. Ale jest to tylko moje prywatne zdanie i dopuszczam głosy krytyki :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 u mnie wlaczenie tej opcji daje +7xx 3dmarksow 2001:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulgore Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a wiesz jak to odblokowac tak zeby działało i jeszce gdzie jest ta opcja Sideband Adresing? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 poszukaj sobie na forum tematu gf3 na quadro :) bylo o tym duzo.. sam topici zakladalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ściągnij gtu, na forum nic konkretnego w tym temacie nie znajdziesz. Gtu pozwoli ci włączyć FW i Side'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Riva Tuner, GeForce Tweak Utility Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...