Pawel_k Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zostawcie dropsika w spokoju bo was pobije :wink: :lol:ja sie nie boje - w razie czego reed mnie obroni (joke) ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 No ale skoro dropsik jest taki duuuuuuuuuuży i silnyyyyyyyyyyy i grożnyyyyyyyyyyy ... reed może sobie nie poradzić 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 No ale skoro dropsik jest taki duuuuuuuuuuży i silnyyyyyyyyyyy i grożnyyyyyyyyyyy ... reed może sobie nie poradzić 8O8O no to wtedy tylko grom zostaje... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Bende sobie do niemiec rowerkiem w weekendy jechac napic sie browarkow i napchac sie Pringlesami solonymi :DMam dla Ciebie dobrą wiadomość: Granica jest otwarta! Możesz jechać jeszcze dziś... gg to nie wiesz jeszcze, że nie można przekraczać granicy dopóki nie wejdziemy do UE ?? 8O Dopiero UE pozwoli nam spokojnie podróżować po Europie :lol: Jejku, złamałem prawo... 8) :lol: wiedzialem ze zrobicie sobie z tego jaja :lol: , a probowaliscie przekroczyc granice w stanie dosyc wskazującym na spozycie podczas kontorli paszportowej na rowerze, jak wam plecak sprawdzają i stoją twarza w twarz :D juz raz mialbym przerąbane :P a tak to luzik będzie Heh, nieraz przekraczałem granicę w takim stanie, że nawet tego nie pamiętałem... A pierwsze moje Love Parade... Nieprzytomny, nawciągany, pełno towaru "w skarpetkach" i pełen luzik... Jakoś nie widziałem (na zdjęciach) problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Bende sobie do niemiec rowerkiem w weekendy jechac napic sie browarkow i napchac sie Pringlesami solonymi :DMam dla Ciebie dobrą wiadomość: Granica jest otwarta! Możesz jechać jeszcze dziś... gg to nie wiesz jeszcze, że nie można przekraczać granicy dopóki nie wejdziemy do UE ?? 8O Dopiero UE pozwoli nam spokojnie podróżować po Europie :lol: Jejku, złamałem prawo... 8) :lol: wiedzialem ze zrobicie sobie z tego jaja :lol: , a probowaliscie przekroczyc granice w stanie dosyc wskazującym na spozycie podczas kontorli paszportowej na rowerze, jak wam plecak sprawdzają i stoją twarza w twarz :D juz raz mialbym przerąbane :P a tak to luzik będzie Heh, nieraz przekraczałem granicę w takim stanie, że nawet tego nie pamiętałem... A pierwsze moje Love Parade... Nieprzytomny, nawciągany, pełno towaru "w skarpetkach" i pełen luzik... Jakoś nie widziałem (na zdjęciach) problemów... Po prostu byłeś w takim stanie, że nie zauważyłeś, że to Białoruś, a nie Europa... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 No ale skoro dropsik jest taki duuuuuuuuuuży i silnyyyyyyyyyyy i grożnyyyyyyyyyyy ... reed może sobie nie poradzić 8O8O no to wtedy tylko grom zostaje... 8Oaż starch się bać.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jak w Gdańsku będzie fabryka to można otworzyć sklep: " Wszystko po 1zł " No wtedy mozna kupic procka , jakieś chipsety I875 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...