Sc0field Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam! Otóż od jakiegoś czasu mam dość irytujący problem z klawiaturą. Mianowicie podczas siedzenia przed komputerem po kilkunastu minutach od włączenia, czasem po godzinie, czasem od razu po włączeniu, nie działa mi prawy shift, ESC, i cyferki 4,6,9. Nie wiem czym jest to spowodowane i jak to rozwiązać. :blink: Macie może jakieś pomysły? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Sprawdź czy przy innej klawiaturze też ten problem występuje, jeżeli nie to: - klawisze się przesunęły (rozkręć i ustaw je poprawnie)-> chodzi o tą folię do której dochodzą gumki od przycisków które zwierają styki na niej. - gumki o przycisków się przesunęły i nie zwierają styków na folii. - styki na foli są zabrudzone i nie przewodzą (przeczyść je). - styki na foli się wytarły (wymiana klawiatury). - przewodnik przy gumkach się wytarł (przy niektórych przyciskach są 2 gumki więc możesz jedną podmienić). Jeżeli posiadasz klawiaturę za parę złotych to najprościej jest ją wymienić na nową :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...