Asterixs Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam. Chciał bym prosić o jakąś alternatywe złożenia komputera bez obudowy tak aby było bezpiecznie i bez zwarć. Narazie nie mogę kupić obudowy bo wyprowadzam sie za miesiąc czasu po za nasz kraj i transport takiego klocka był by uciążliwy gdyż już mam mase tragarzy. Obudowę kupię na miejscu a na dzień dzisiejszy chciałem przetestować komputer czy nic nie posiada jakiś wad fabrycznych i chciałem troszke na nim podziałać. Proc. i5-760 2,8 GHz 8MB Chłodz. Zalman CNPS10X Performa Narazie polecę na boxowym bo szkoda mi pasty z kompletu Płyt.gł. DFI LanPartyDKP55-t3eh9 Grafika. Radeon 6850 HIS 1GB Pamięć. GR 2x2GB DDR3-1333 DC Hdd. Samsung 500GB 16MB F3 Zasilacz. Fortron FSP500-60GHN 500W 80 Plus Co podłożyć pod plytę, na czym ją zeprzeć, jak ustabilizować grafike itp. jestem w stanie użyć narzędzi budowlanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Pod płytę możesz dać pudełko od niej. Grafiki nie musisz specjalnie stabilizować - kabel zasilający ją trochę ustabilizuje. Wystarczy, ze wszystko w miarę sensownie poukładasz, w takim miejscu, gdzie przypadkowo nikt o to nie zaczepi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterixs Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Dzięki. Tak chyba bedę musiał zrobić, tylko będę musiał zastawić czymś abym browarka czasem nie wylał :)mam spory kawałek plexi, więc myślę że powinno być ok. jak poskładam i ustawię wszystko to dam jakąś wrzutkę, choć estetycznie nie będzie to wyglądało : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...