Firo Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Potrzebuje rady przy zakupie odtwarzacza DVD. Cenowo chce zamknac sie w ok 150-200 zl. Jesli chodzi o wymagania to DVD bedzie podlaczone poki co do zwyklego TV przez SCART ale fajnie gdyby mialo zlacze HDMI. Od czytnika nie wymagam wiele bo bede z niego korzystal sporadycznie za to USB musi dzialac idealnie ( tzn bez przyciec w szybkich scenach itp )i radzic sobie z wiekszymi plikami. Raczej nie chcialbym zeby to byla Manta bo mialem juz 3 odtwarzacze tej firmy i kazdy skonczyl na smietniku nie dluzej niz pol roku od zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yzihs Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Moze bellwood, mam stary z usb 1.1 uzytkowany niezbyt mocno ale w sumie jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firo Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 A jak to USB 1.1 sobie radzi ? Mialem swego czasu Mante i nie bylo mowy o ogladaniu czegos z USB. Kazda szybsza scena to pokaz slajdow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) bellwood ja mam 308U i polecam, usb radzi sobie dobrze aczkolwiek jak jest duży plik (divX b.dobrej jakosci) to trza nagrać na płytę bo przycina. Kupisz w każdym kerfurze czy innym supermarkecie za grosze - 160zł chyba z tego co pamiętam, teraz są już pewnie jakieś nowsze modele. Edytowane 20 Listopada 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomaniaczka Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja mam Yamaha DVD-S663 i moge tylko polecic. Jest moze troche duzy i troche drogi ale na pewno dziala super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualdragon Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Polecam LG DVX 582 . Da się upolować w dobrej cenie ok 125zł. Obsługuje wiekszosc formatów filmowych z USB . Brak złacza HDMI . Mam i używam obecnie , sprawuje się wybornie . Pytanka na pm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...