citan Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Witam! Kupilem monitor Benq v2420h 24' full hd i kiedy podłączam (kablem HDMI-HDMI) go to laptopa Acer 3820tg ustawiam pelna rozdzielczosc to ucina mi okolo 1cm obrazu z kazdej strony i nie wiem dlaczego. W menu monitora w ustawieniach wyswietlania nie moge nic zrobic, a cala reszte ustawien juz chyba wypróbowałem. Prosze Was o jakas porade/pomoc w tej sprawie, z góry dziekuje. Edytowane 19 Listopada 2010 przez citan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zmień wartość odświeżania, powinno pomóc. A jeśli i to nie działa, to nie mam, szczerze, pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citan Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Niestety to nie pomogło...ktos ma jeszcze jakis inny pomysł?? ;/. Hej no naprawde nikt nie wie co z tym zrobic? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...