Skocz do zawartości
mr_nobody

Logitech Z-5500 reset do ustawien fabrycznych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ostatnio kupilem glosniki Logitech Z-5500. Generalnie wrazenia sa bardzo pozytywne ale jest jedno ale... Po calkowitym odlaczeniu ich z pradu ustawienia glosnikow resetuja sie do fabrycznych. Jedyna opcja to wylaczac je przyciskiem "Stand By" i nie odlaczac z pradu. Chcialem spytac czy to normalne dla tych glosnikow czy moze trafil mi sie jakis felerny egzemplarz. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za odzew ale wolalbym informacje od jakiegos uzytkownika tych glosnikow... bo z dosiwadczenia wiem ze pomoc techniczna nie ma pojecia o tym co mowi... :)) Tak wiec poczekam jeszcze moze ktos sie udzieli w temacie. Pozdrawiam.

Dziwne <_<

Mam te glosniki od 2007 i nigdy nie stracilem ustawien wraz z brakiem doplywu pradu do glosnikow.

Moze raczej cos sknocili w nowszych seriach albo masz pecha z tymi glosnikami i pozostaje serwis :mur:

Edytowane przez iKingPin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pieknie :/ Jeszcze jedno pytanie kolego... Jak przelaczasz na "Stand By" to na wyswietlaczu pozostaja ci jakies informacje? U mnie jest tak ze podswietlenie znika a "Effect:" zmienia sie na Headphones i tak dziwnie to wyglada... niby panel dziala niby nie dziala. Dziwne jak dla mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pieknie :/ Jeszcze jedno pytanie kolego... Jak przelaczasz na "Stand By" to na wyswietlaczu pozostaja ci jakies informacje? U mnie jest tak ze podswietlenie znika a "Effect:" zmienia sie na Headphones i tak dziwnie to wyglada... niby panel dziala niby nie dziala. Dziwne jak dla mnie...

To wlasnie jest efekt "nowego".

Czyli zamiast on off jest guzik sluchawek.

U mnie nie ma nic takiego wyswietlacz jest wylaczony czysty.

Logitech Z-5500 oznaczenie włącznika ikonką "słucha

tu masz opisany ten "ewenement" :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki wielkie kolego!! Czyli jedna rzecz mam rozwiazana... Teraz jeszcze sie musze spytac gdzies jak to jest z ta pamiecia po odlaczeniu z pradu... Moze tez te nowe tak maja... Dzieki jeszcze raz za pomoc... Jesli jest na forum ktos z tymi glosnikami zakupionymi niedawno fajnie byloby gdyby napisal czy ma podobny problem jak ja. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi