L3golas Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Kupilem : AMD Athlon AXDA1700DLT3C 9422966270580 JIUGB 0311WPMW m c 1999 AMD Jak sadzicie dobrze trafilem ? Na ile go moge podkrecic ? CO w tych cyfrach i literkach , bo jak dla mnie to zwyykly matrix jest dobrego a co zlego :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 1,5V defaultowe napiecie, ALE JASNOWIDZAMI NIE JESTEŚMY !!!! Sam sobie sprawdz !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3golas Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 gdybym mogl sprawdzic to bym to zrobil , ale narazie mi sie z nim cos plyta gryzie , niedlugo zmieniam na nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 tak jak mowi GRINCH sprawdz go bo nikt ci nie powie na ile go wykrecisz a jak nie masz gdzie to idz do kumpla ktory ma jakas dobra mobo i potestujcie :P :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Bedzie sie dobrze krecil bo te xxx27xxxx to znaczy ze mial byc na 2700+ ale nie przeszedl testow:) Moze byc dobry. Niezla seria. Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Bedzie sie dobrze krecil bo te xxx27xxxx to znaczy ze mial byc na 2700+ ale nie przeszedl testow:) Moze byc dobry. Niezla seria. PowodzeniaMiędzy bajki włożyć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 a czy jest faktycznie że te numerki znaczą coś tzn np z jakiego zostały zdowngradowane czy jakoś tak się pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Bedzie sie dobrze krecil bo te xxx27xxxx to znaczy ze mial byc na 2700+ ale nie przeszedl testow:) Moze byc dobry. Niezla seria. Powodzenia Idąc takim tropem można powiedzieć: Te cyferki 9422966270580 oznaczają, że miałbyć to 9400+ tylko testów nie przeszedł :-D. Co do tych oznaczeń to już chyba sam AMD się pogubił co one oznaczają :-P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 BAJKI BAJKI BAJKI :D Dowodem jest chociazby to ze na Athlonach mp 3000+ nadal widnieje w tym miejscu 26 lub 24 - co downgradowali ? Ja sie tylko dziwie ze to JIUGB, myslalem ze teraz juz tylko JIUHB, ale wypadlem z obiegu jak swoj kupilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Spox, tak czytalem na jakiejs stronce :) Jak znajde adres to dam znac:) Poza tym pisali tez o kolorze rdzenia (?) i o wlasnie tych cyferkach tzn. 1. Wlasnie te xxx.28xxx 2. Im mniejsza liczba na koncu xxxx1234 tym lepsze krecenie Ciekawe, nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Hmmmm a ja mam XP 2000+ (0.13) i takie literki/cyferki: AXDA2000KT3C 9420306280705 AIUGA0240SPBW i jak? heh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Hmmmm a ja mam XP 2000+ (0.13) i takie literki/cyferki: AXDA2000KT3C 9420306280705 AIUGA0240SPBW i jak? heh :) Oj chlopie dlugo Ci nie pozyje ten proc idz i szybko go wymien bo za dwa dni sie spali :) Ja mam w tym miejscu o ltore sie klocicie 28 a wcale nie chce bez porzadnej zachety chodzic jako 2800+ Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Daj napiecie 1,9V. Wstaw do lodowki(tylko nie za dlugo bo szron osiadzie :D ) i wtedy sprawdz co potrafi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Daj napiecie 1,9V. Wstaw do lodowki(tylko nie za dlugo bo szron osiadzie :D ) i wtedy sprawdz co potrafi. Proponuje zamrażarkę :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Hmmmm a ja mam XP 2000+ (0.13) i takie literki/cyferki: AXDA2000KT3C 9420306280705 AIUGA0240SPBW i jak? heh :) Oj chlopie dlugo Ci nie pozyje ten proc idz i szybko go wymien bo za dwa dni sie spali :) Ja mam w tym miejscu o ltore sie klocicie 28 a wcale nie chce bez porzadnej zachety chodzic jako 2800+ Pozdro Dexter Hhehehehehhe yyyyasne :) to chyba juz wylacze kompa zeby czasem mi proc nie umarł :) hehehehe :P ah.... :P tak tylko pytałem moze ktos wie cos na temat tej serii procków a Wy od razu sobie jaja robicie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...