lukasrz Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zainstaluj na nowo system,chociarz mi tu troche pachnie przetaktowaną grafą lub coś nie tak z pamiątkami RAM. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 8O 8O 8O Przydałoby sie żeby ktoś sie zjawił i powiedział że to wina myszki (i miał racje) bo mam zamiar zmienić. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Najrozsadniejszym wyjsciem jest ponowne zaisntalowanie windy- niestety :( dokladnie to niestety jedyne najrozsadniejsze rozwiazanie odinstalowac SP3 sie nie da tak do konca podonie jak innych SP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Sformatowałem... działa lepiej :D Teraz chodzi na 2400+ napięcie 1.760 V , temp 38-45C , napięcie zasialacza +5V spadło do 4.811 V ale i tak nie ma żadnych problemów. :D Wielkie dzięki pozdrofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Kolejny zasilacz poszedł do reklamacji... to już chyba 4 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...