Skocz do zawartości
ivan123

zestaw (jednostka+win+klaw+mysz) do 2700 PLN

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Jestem nowy i jednocześnie dość zielony w kwestii aktualnych trendów w technice komputerowej. Potrzebuję kupić komputer w kwocie do 2700 PLN brutto, przy czym kwota ta to suma jednostka+windows+klawiatura+mysz.

Komputer będzie prezentem dla jednego z pracowników, z tego co się orientuję najprawdopodobniej będzie z niego korzystał 10-latek, dlatego spodziewam się, że głównym przeznaczeniem będą gry.

Czy moglibyście skonfigurować dla mnie zestaw w takiej kwocie? Próbowałem skonfigurować na proline.pl zestawy, które na forum były szacowane na ok 2500-2700 PLN z nadzieją, że może ceny się zmieniły, ale zaraz po tym pomyślałem, iż w żadnym z tych zestawów nie ma myszy, klawiatury (choć to akurat są w miarę szczątkowe koszty) i przede wszystkim - windowsa (tutaj kwota jest niemała).

Czy moglibyście skonfigurować taki zestaw, który pozwoliłby na ewentualny dalszy rozwój w przyszłości i za który nie musiałbym się wstydzić ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AMD Phenom II X4 955 s.AM3 BOX

MSI 870-C45 s.AM3

GoodRam 2GB DDR3-1333 CL9

Gigabyte GTX460 1024MB 256Bit PCI-E OC

Samsung 500GB 16MB HD502HJ F3 sATA-2

Silverstone Precision SST-PS04B Black

Fractal Design Integra 500W

Samsung SH-S223C SATA Black OEM

Logitech 920-000173 UltraX Premium Keyb

MS Windows 7 Home Premium OEM 64-bit PL 1-pack

Logitech 953688-0600 OEM S96 Optic Black

razem brutto: 2680,00

Komputer ma sensowny zapas mocy, tak żeby 10-latek mógł sobie pograć w nowości (dozwolne w jego wieku!) bez "zadyszki" ze strony komputera;

No i nie będzie wstydu bo to już kawał naprawdę fajnej maszyny;

Części i ceny z Proline;

Edytowane przez serwal4
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi