pawlo12132 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 (edytowane) W związku ze zbliżajacymi się świętami i urodzinami mugłbym kupić sobie nowy komputer.Nie zam się za bardzo na tym wszystkim.Komputer służy mi do internetu,gier i pisania. Gry w które chciałbym zagrać: GTA IV Call Of Duty Black Ops i jeszcze jakieś lepsze Do starego komputera nie dokupię części. Mam w nim tylko procesor słaby, a jeśli wymienię procesor to musiałbym wymienić płytę główną, kartę graficzną i ram i to się nie opłaca. Proszę o złożenie mi jak najlepszego komputera w tej cenie. Bez obudowy, napędu, bo mam ze starego komputera tak jak i myszkę,klawiaturę i głośniki. Sama jednostka. Edytowane 27 Listopada 2010 przez pawlo12132 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Kiedy będziesz kupował? Napiszesz jakie części masz w starym komputerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo12132 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 (edytowane) Procesor- p4. 2,4GHz Ram 2gb DDR1 Karta graficzna - ATI Sapphire Radeon 3650 HD 512mb Reszty nie znam Kupywać będę w marcu, ale już teraz chcę wiedzieć jaki to będzie komputer Edytowane 27 Listopada 2010 przez pawlo12132 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Do marca dużo może się zmienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...