symbiont Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 wlasnie co o niej sadzicie nie wiem czy mam sobie usyfiac tym procek czy moze zainwestowac w cos lepszego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Cytat wlasnie co o niej sadzicie nie wiem czy mam sobie usyfiac tym procek czy moze zainwestowac w cos lepszego? Ta pasta jest lepsza od Arctic Silver II. Sprawdzalem, mialem Arctic Silver - obnizyla mi temp procka o okolo 4C, a ta jeszcze o 3C. polecam. Jest OK. Ale trzeba ja nakladac jak najcieniej i najlepiej zyletka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 to chcialem uslyszec dzieki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Cytat Cytat wlasnie co o niej sadzicie nie wiem czy mam sobie usyfiac tym procek czy moze zainwestowac w cos lepszego? Ta pasta jest lepsza od Arctic Silver II. Sprawdzalem, mialem Arctic Silver - obnizyla mi temp procka o okolo 4C, a ta jeszcze o 3C. polecam. Jest OK. Ale trzeba ja nakladac jak najcieniej i najlepiej zyletka.Ty ją chyba zbyt grubo nakładasz bo nie jest możliwa różnica, aż 3 stopni pomiędzy AS II a tą którą dodają do Titana. Rożnica to może wynikać z tego że AS jest twardsza i jak posmarujesz za grubo to nie "wypłynie" na boki.... Mam AS II oraz pastę dodaną do Titana i nie ma między nimi różnicy... ( czasami mam o 1 stopień więcej na tej z Titana, ale to może być spowodowane letnią pogodą) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Cytat wlasnie co o niej sadzicie nie wiem czy mam sobie usyfiac tym procek czy moze zainwestowac w cos lepszego? Jak usyfisz to umyjesz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 uzywam tej od titana i musze stwierdzic ze jest w porzo - polecam....:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Cytat uzywam tej od titana i musze stwierdzic ze jest w porzo - polecam....:) Rowniez uzywam ale wkrotce przesiadke zrobie na AS3 + przy okazji zrobie lusterko z radiatora :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Cytat Cytat uzywam tej od titana i musze stwierdzic ze jest w porzo - polecam....:) Rowniez uzywam ale wkrotce przesiadke zrobie na AS3 + przy okazji zrobie lusterko z radiatora :) Lustereczko powiedz przecie ktora paste paciac na proca chcecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ja myślałem że dodali do tego Titana jakieś badziewie a tu jakaś taka srebrna pasta, całkiem dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Ta pasta jest bardzo dobra!! Tylko trzeba bardzo malo nakladac bo zamiast przewodzic cieplo bedzie izolowac. Sam cooler tez jest dobry. Oj jestem ciekawy jakie by byly wyniki jak by go calego z miedzi zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Jest miedzianmy Titan za 85 zł tylko niestety dla oszczędnośći zrobili wentyl 70x70 a nie 80x80. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Cytat wlasnie co o niej sadzicie nie wiem czy mam sobie usyfiac tym procek czy moze zainwestowac w cos lepszego? Jest niezla. Wada jest powstawanie malych "granulek" aczkolwiek w porownaniu do cudownego produktu "Silpox S" to pryszcz. IMHO wydawanie 30 PLN plus wysylka za AS III dla 2, 3 stopni jest absolutnie pozbawione jakichkolwiek merytorycznych przeslanek, chyba ze ktos lubi patrzec sie na cyferki i jarac sie dodatkowymi 10 MHzami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ja mam ta paste... razem z titanem dostalem... z tym w opisie.... przedtem proc ledwo na 633@800 chodzil..... a teraz z pasta jest 633@980 :) i temperaturka wynosi od 27 do 39 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 wg opisu na stronie titana pasta ta ma calkiem przyzwoita przewodnosc cieplna (cos kolo 7 chyba) czytalem jakies test gdzie wypadla o 5 stopni gorzej niz as, wiec nie wiem co o niej sadzic, ale uzywam, bo innej nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Cytat Jest miedzianmy Titan za 85 zł tylko niestety dla oszczędnośći zrobili wentyl 70x70 a nie 80x80. zapodaj linek gdzie mozna cos o nim przeczytać ewentualnie kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...