Skocz do zawartości
symbiont

pasta do titana ttc d5tb

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

wlasnie co o niej sadzicie

nie wiem czy mam sobie usyfiac tym procek czy moze zainwestowac w cos lepszego?

Ta pasta jest lepsza od Arctic Silver II. Sprawdzalem, mialem Arctic Silver - obnizyla mi temp procka o okolo 4C, a ta jeszcze o 3C. polecam. Jest OK. Ale trzeba ja nakladac jak najcieniej i najlepiej zyletka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Ta pasta jest lepsza od Arctic Silver II. Sprawdzalem, mialem Arctic Silver - obnizyla mi temp procka o okolo 4C, a ta jeszcze o 3C. polecam. Jest OK. Ale trzeba ja nakladac jak najcieniej i najlepiej zyletka.
Ty ją chyba zbyt grubo nakładasz bo nie jest możliwa różnica, aż 3 stopni pomiędzy AS II a tą którą dodają do Titana. Rożnica to może wynikać z tego że AS jest twardsza i jak posmarujesz za grubo to nie "wypłynie" na boki.... Mam AS II oraz pastę dodaną do Titana i nie ma między nimi różnicy... ( czasami mam o 1 stopień więcej na tej z Titana, ale to może być spowodowane letnią pogodą)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

uzywam tej od titana i musze stwierdzic ze jest w porzo - polecam....:)

Rowniez uzywam ale wkrotce przesiadke zrobie na AS3 + przy okazji zrobie lusterko z radiatora :)

Lustereczko powiedz przecie ktora paste paciac na proca chcecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta pasta jest bardzo dobra!! Tylko trzeba bardzo malo nakladac bo zamiast przewodzic cieplo bedzie izolowac. Sam cooler tez jest dobry. Oj jestem ciekawy jakie by byly wyniki jak by go calego z miedzi zrobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Jest niezla. Wada jest powstawanie malych "granulek" aczkolwiek w porownaniu do cudownego produktu "Silpox S" to pryszcz. IMHO wydawanie 30 PLN plus wysylka za AS III dla 2, 3 stopni jest absolutnie pozbawione jakichkolwiek merytorycznych przeslanek, chyba ze ktos lubi patrzec sie na cyferki i jarac sie dodatkowymi 10 MHzami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ta paste... razem z titanem dostalem... z tym w opisie.... przedtem proc ledwo na 633@800 chodzil..... a teraz z pasta jest 633@980 :) i temperaturka wynosi od 27 do 39 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...