teges Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 witam, mam mały problem z doborem ślizgaczy do myszki. mianowicie nie wiem które wybrać 1. mICEskatez ślizgacze Razer Copperhead - mICEskatez ślizgacze Razer Diamondback Copperhead (1328701777) - Aukcje internetowe Allegro czy 2. QPAD | Glidz 2.7 Dual Pack Razer Copperhead - Home cena mniej wiecej ta sama, ponieważ w drugim zestawie sa 2 komplety. interesuje mnie wykonanie tychże ślizgaczy. jeśli jakiś użytkownik może się wypowiedzieć to byłbym bardzo wdzięczny. P.S. jeśli macie inne propozycje to też proszę pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Powinny być bardzo zbliżone, oba biały teflon. Popularne są jeszcze Hyperglides. Moim zdaniem nie ma pomiędzy nimi większych różnic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 A jak wypadają ''czarne'' ślizgi w porównaniu z białymi ? Wiadomo coś na ten temat ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Moim zdaniem są lepsze, ale może to placebo. Mówię na podstawie oryginalnych z logitechow G, lepszej jakości ten teflon niż biały tak jak np. miceskatez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...