indeed Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 witam. mam problem mianowicie przy pierwszym wlaczeniu laptopa nalezalo wpisac tylko nazwe uzytkownika(bez hasła) i uruchamiajac sie dalej wyskakuje okienko z nazwa i haslem do wpisania. nie ustawialam zadnego z hasel wiec co mam z tym zrobic? bardzo prosze o szybka pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 witam. mam problem mianowicie przy pierwszym wlaczeniu laptopa nalezalo wpisac tylko nazwe uzytkownika(bez hasła) i uruchamiajac sie dalej wyskakuje okienko z nazwa i haslem do wpisania. nie ustawialam zadnego z hasel wiec co mam z tym zrobic? bardzo prosze o szybka pomoc Wpisz sama nazwe a pole haslo zostaw puste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indeed Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 nic to nie daje pisze ze zla nazwa lub haslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati.08 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zresetuj zworką cmos lub wyjmij baterie laptopa . Oczywiście jeśli nie ma on plomby . Zrozumiałeś coś ? :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel96 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 ...mu chodzi o konto użytkownika Windowsowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati.08 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Ale jak zresetujesz zworką to usuniesz stare hasło na pc . Ewentualnie można wyjąć baterię. Edytowane 14 Grudnia 2010 przez mati.08 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel96 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 A co ma do rzeczy zworka/bateria BIOSu? Skoro Windows te hasła ma na dysku twardym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...