kebabk6 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Mam pytanie instalowałem system Windows home edition. Instalował się normalnie ok 45 min ale po instalacji strasznie się ciął, mój ojciec instalował ten sam system na tym samym kompie i instalował mu się kilka godzin ale wszystko działało poprawnie i nie ciął się. Ale ojciec mi nie chce powiedzieć co zrobił :mur: i dlatego pytam czy ktoś wie co zrobił mój ojciec. Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam :razz: Edytowane 7 Grudnia 2010 przez kebabk6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zapewne zainstalował sterowniki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Dokładnie, "Twuj" ojciec zainstalował zapewne sterowniki od grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaknár Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 pytam czy ktoś wie co zrobił mój ojciec. Przecież sam napisałeś: strasznie się ciął muj ojciec Więc po co pytasz? : O Zainstaluj podstawowe sterowniki do wszystkiego (grafika, dźwięk, płyta główna, etc.), a jak nie pomoże, to napisz cokolwiek konkretnego (poza tym, że "twuj" ojciec ma masochistyczne tendencje) - podaj konfigurację sprzętową, napisz jaki to dokładnie system (XP? Vista? 7?), to może się uda napisać coś sensownego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebabk6 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 instalowałem wszystkie sterowniki a mój ojciec nie. Windows XP home edition. wersja 2002 z dodatkiem Service Pack 2 S3 Graphics Pro SavageDDR(Microsoft Corporation) Intel® Celeron®CPU 1.70Ghz dysk ST340016A 1 Gb RAM To jest stary komputer ok z 2003 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Stawiam na dysk twardy w trybie PIO. Sprawdzisz to w menadżerze urządzeń we właściwościach kontrolera. Jeśli będzie PIO to musisz odinstalować kontroler i uruchomić ponownie komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebabk6 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 nie mam PIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...