Skocz do zawartości
weronica

Program do sciagania Albumow

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie co sadzicie o Direct Conect?? skutecznie sciaga.?? opinie mile widziane. Co do E mule slyszalam ze wolny jest.

P.S Ja sciagam hip hop tylko wiec pytanie do noose'a czym zasysasz i jaki Twoim zdaniem program do sciagania rap-u najlepszy* :P

* jak juz wspomnialam tylko sciagam ze sprawdzic czy warto kupic plyte po tym oczywiscie kasuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie co sadzicie o Direct Conect?? skutecznie sciaga.?? opinie mile widziane. Co do E mule slyszalam ze wolny jest.

P.S Ja sciagam hip hop tylko wiec pytanie do noose'a czym zasysasz i jaki Twoim zdaniem program do sciagania rap-u najlepszy* :P 

* jak juz wspomnialam tylko sciagam ze sprawdzic czy warto kupic plyte po tym oczywiscie kasuje

:lol: co do hh to jak poczekasz, nie wiem.... moze 2tyg to odpale u siebie ftp i bedziesz miala do zassania ok4,7GB pl hh :) bo rozumiem ze o takim tu mowimy :D

ja swoje zdanie oddalem co do progsow..... DC mi sie nie podoba, bo nie ciagnie z wielu zrodel, co czasem jest nie ciekawe :( wole eMule..... a ze jest wolny..... zostawiam kompa na noc i chodzi :) sciaga nonstop w nocy wiec nie mam problemow :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja chyba nic nowego nie wniose do rozmowy ale moge powiedzieć że tylko eMule !!!!!! Kazaa się chowa [tylko pojedyncze mp3] Z dc nigdy nie ściągnełem albómów także niewiem ale na dc żeby coś ściągnąć to musisz znaleść gościa który bendzie cały czas siedział. Co pewien czas musisz sprawdzać czy się ściąga a muła zostawiasz i tylko czekasz nic nie musisz robić. Fakt na dc morze ci się szybciej ściągnie ale nie zawsze. Dc było by najlepsze gdyby szukało pliki u innych useru automatycznie[chyba że jush tak jest:) ale za "mojich czasów" tak nie było].

Pozdrawiam

[d0n|o]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja chyba nic nowego nie wniose do rozmowy ale moge powiedzieć że tylko eMule !!!!!! Kazaa się chowa [tylko pojedyncze mp3] Z dc nigdy nie ściągnełem albómów także niewiem ale na dc żeby coś ściągnąć to musisz znaleść gościa który bendzie cały czas siedział. Co pewien czas musisz sprawdzać czy się ściąga a muła zostawiasz i tylko czekasz nic nie musisz robić. Fakt na dc morze ci się szybciej ściągnie ale nie zawsze. Dc było by najlepsze gdyby szukało pliki u innych useru automatycznie[chyba że jush tak jest:) ale za "mojich czasów" tak nie było].

Pozdrawiam

[d0n|o]

przeciez szukasz alternatywnych userow, ta informacja jest zachowywana, DC poluje na tych co są online i nie musisz liczyc na kolesia ktory caly czas siedzie na DC++. Wiec jak nie od tego- to sciagam od drugiego. pozatym transfery sa w porzadku. Zazwyczaj nie schodze ponizej 50kb/s, no chyba ze z drugiej strony jest jakis korek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko :) ja mam neo, ale musze sie ze staruszkiem dogadac, zebym se serwa postawil i zeby chodzil 24/24 7/tydzien :D bo jak na razie to lucencik wszystko robi :P jak sie dogadam to dam znac na priv (login/pass i host :)) pozdrawiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi