Prolog Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 A więc zbieram się do złożenia budżetowego blaszaka i szukałem jakiejś delty czy fortrona po hurtowniach. Jednak trafiła mi się opcja kupna tego bq! (w tytule tematu) za około 90 zł (pewnie mi dziad powie, że gość oferował ciut więcej :P) na prawie rocznej gwarancji. Szybko muszę podjąc decyzje i dziś odpowiedzieć, bo jutro rano będzie pacjent, który chce go kupić. Modular, wysoka sprawność i marka dobra, tylko linie 4 po 20A ale do athlona II x2 i integry da rade przecież xD A więc ponawiam pytanie, warto koledzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Pewnie, że warto. Za około 90 zł propozycja nie do odrzucenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Od ręki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...