Driden Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) Chcę podłączyć za pomocą kabla Xboxa i PC do internetu, zrobić to z używciem switcha? Kabel sieciowy z wtykiem RJ-45 podłączyć do switcha i później za pomocą dwóch kabli do x'a i pc? Przyznam, że jestem kompletnie zielony w temacie dlatego chcę się upewnić, żeby nie wydawać kasy na daremno. Zastanawiałem się nad: Pentagram Switch NEsT 5P [P 6201] Edytowane 26 Grudnia 2010 przez Driden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 informacja o dostawcy internetu byłaby pomocna oraz to czy juz posiadasz jakis sprzet sieciowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ok, sorry :) Debacom (lokalny dostawca z Zabrza i okolic). Kabel idzie do domu prosto ze skrzynki w korytarzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 wiec o ile nie masz przyznanych kilku zewnetrznych adresow ip, potrzebujesz router, nie switch jaki to warto spojrzec w dedykowany temat na tym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ok, dzięki ;) A i jeszcze jedno pytanko. Próbowałem podłączyć kabel z internetu do Xboxa, ustawiłem sieć ręcznie i nawiązało połączenie z internetem, ale z Xbox Live'em już nie dało rady. :/ Wie ktoś co to może być? Może jakieś zablokowane porty czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...