wysokocukrowy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Długo się zbierałem i już ostatecznie postanowione - zmieniam lapka. PROMOCJA Laptop Asus K72F K72 i3-370M 3GB 320 HDMI (1392961197) - Aukcje internetowe Allegro Myślę o czymś takim. Lapek będzie używany nie-do-gier. Ważny duży ekran i zrywny procek. Ten lapek kosztuje 2250zł i da sobie radę ze mną. Mógłbym dołożyć troszkę do wyraźnie lepszego sprzętu. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ty się pytasz nas, czy stwierdzasz fakt? Kupiłeś go już? Lepszym wyborem byłoby coś na matrycy matowej, ale ze świecą szukać jakiegokolwiek modelu. Marketing bierze górę nad zdrowym rozsądkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 HP ProBook 4720s i3-370 2,4ghz/4/640GB ATI 5470 !! (1390363770) - Aukcje internetowe Allegro Matowa matryca, 4GB ram, niewiele drożej; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokocukrowy Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Sorry za ton :D Oczywiście pytam. RAM mi nie robi większej różnicy, o matrycy w ogóle nie pomyślałem. Dzięki za uwagę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosikkk Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Sorry za ton :D Oczywiście pytam. RAM mi nie robi większej różnicy, o matrycy w ogóle nie pomyślałem. Dzięki za uwagę. Apropos k72f Witam. Ten produkt K72f komputeropodobny , jak i inne wybryki AS-USed nie będa nigdy zaliczone do grona w jakkolwiek sposób użytecznych , no chyba że do wbijania plastikowych gwoździ w placek babuni . Już tydzien pałuje sie z nowiutkim (nie " refurbished/reconditioned " ) k72f i3 350 6GB WIN7 64 i za h..a nie moge osiągnąć zadowalającej wydajności w Photoshopie CS4 . Gorzej , mam bezpośrednie porónanie ze staruchem Dell 640m na 945GM 2GB T5500 win 7 32 na którym to ten CS4 za..dala w porównaniu do K72F AS-USed .Tak , wyłączyłem open-GL w obu CS4 . Tak , wyłączyłęm zarządzanie energia gdzie sie tylko dało. Ram sie jeszcze nie skończył . Oczywiście pomijam kestię sterowników których postawienie na tym nedoje.. złomie graniczy z cudem (łooo qrwa - co laptop to inne wyposażenie - szukaj se PID w mmc - i potem sterownika ) . Wypróbowane OS: WIN 7 32 , 64 , VISTA 32 kazdy ze stosownymi (o ile były) sterownkami lub instalacją w trybie zgodności . BIOS - po apdejcie . A co mnie jeszcze wku... : - cyklicznie powtarzające się "nie trybienie" klawiatury przy włączaniu - brak mozliwości wyboru OS - niespodziewany brak detekcji różnych urządzeń USB - zonk w postaci nieoczekiwanego wyłączenia się (ot tak - jeb, i restart) lub zwiechy , dziennik zdarzeń przed - pusty . - jak to dłuuuugo startuje , ja pierd... , na wszystkich OS TO jest kolejna kpina z klienta . Wczesniej widywałem padnięte płyty główne i kilka równie watpliwych laptopów "marki" ASUS(ed - sorry nie moge bez tego dopisku) Co robić ? Wyp...olić ? A moze ten "wypasiony" BIOS ma jakieś sekretne ustawienia , tylko ja o niczym nie wiem . A moze coś jeszcze ? Żebym nie miał porównania to ten post by nie powstal. Niestety takowe mam - 4 lata starszy Dell z w.w. konfigiem . A już miałem kupić 1747 za te same pieniądze. Niestety nie moge się powstrzymać przed powieleniem tego opisu . A zakup tego czegos zdecydowanie odradzam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...