Skocz do zawartości
devil162

problem z monitorem Philips Brilliance 200W Black

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam taki problem z monitorem , poniewaz na monitorze mam przyciski do regulacji glosnosci wiec pomyslalem ze w nim sa glosniki no ale nie chodza :( wchodzilem w opcje monitora i ustawilem w audio opcje Stand-alone na On a Mute na off no i nie chodza dalej nie wiem co moge jeszcze zrobic patrzylem do instrukcji obslugi ale tam nie ma nic wspomniane na temat głośników pomoze mi ktos ?? sterowniki do dzwiku mam Realtek HD Audio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłącz monitor takim kablem.

Ale, jeśli nie chcesz kupować w ciemno, weź kabel jack-jack (męski) i podłącz go do karty dźwiękowej i do wejścia Audio In w monitorze. Jaśniej się nie da.

Edytowane przez zzizzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to dobrze ale ja nie chce podlaczac tym kablem jack-jack bo mam podlaczony monitor tym kablem dvi

napisales ze jesli nie chce kupowac kabla dvi to zebym zrobil tym kablem jack-jack , ale ja mam podlaczony monitor tym dvi i teraz nie wiem co dalej robic

Edytowane przez devil162

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale musisz DODATKOWO, jeśli chcesz mieć dźwięk, bo najwyraźniej monitor nie obsługuje sygnału audio przesyłanego w kablu DVi i/lub nie obsługuje go karta graficzna.

Pomijam już fakt, że dźwięk będzie... eufemistycznie powiem - kiepski.

Edytowane przez zzizzy
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi