devil162 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 witam mam taki problem z monitorem , poniewaz na monitorze mam przyciski do regulacji glosnosci wiec pomyslalem ze w nim sa glosniki no ale nie chodza :( wchodzilem w opcje monitora i ustawilem w audio opcje Stand-alone na On a Mute na off no i nie chodza dalej nie wiem co moge jeszcze zrobic patrzylem do instrukcji obslugi ale tam nie ma nic wspomniane na temat głośników pomoze mi ktos ?? sterowniki do dzwiku mam Realtek HD Audio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Podłącz kablem DVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) mozesz jakos bardziej rozwinac to bo nie mam pojecia o co chodzi chyba mam podlaczony takim kablem , kabel z jednej strony podlaczony est do monitora a z drugiej do kompa Edytowane 16 Stycznia 2011 przez devil162 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Podłącz monitor takim kablem. Ale, jeśli nie chcesz kupować w ciemno, weź kabel jack-jack (męski) i podłącz go do karty dźwiękowej i do wejścia Audio In w monitorze. Jaśniej się nie da. Edytowane 16 Stycznia 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) tym kablem mam podlaczony monitor ( z takim samym rozmieszczeniem styków) i co teraz Edytowane 16 Stycznia 2011 przez devil162 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Przeczytaj, z łaski swojej, mój drugi post do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) no to dobrze ale ja nie chce podlaczac tym kablem jack-jack bo mam podlaczony monitor tym kablem dvi napisales ze jesli nie chce kupowac kabla dvi to zebym zrobil tym kablem jack-jack , ale ja mam podlaczony monitor tym dvi i teraz nie wiem co dalej robic Edytowane 16 Stycznia 2011 przez devil162 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Ale musisz DODATKOWO, jeśli chcesz mieć dźwięk, bo najwyraźniej monitor nie obsługuje sygnału audio przesyłanego w kablu DVi i/lub nie obsługuje go karta graficzna. Pomijam już fakt, że dźwięk będzie... eufemistycznie powiem - kiepski. Edytowane 16 Stycznia 2011 przez zzizzy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...