KoS Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Ściągnąłem program (Powermax) ze strony producenta, uruchomiłem i: -przy teście podstawowym (Basic Quick Test) dysk nie potrafił zdiagnozować S.M.A.R.T. (podał kod błędu) -podczas testu zaawansowanego (Advanced Test) program wykrył błędy - niestety podał tylko lakoniczną informację, a nie dokładny opis W tej chwili pozostaje mi jedynie sprawdzić ów kod na stronie producenta. Może to coś wyjaśni. Zwracam się do użytkowników Maxtorów: czy ktoś zwracał tak zdiagnozowany dysk w ramach gwarancji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 sam z ciekawosci sciagne program i przetestuje swojego Maxtora :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz75 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Cytat sam z ciekawosci sciagne program i przetestuje swojego Maxtora :> Mi się niechciało i widzę, że nie jestem sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Cytat Cytat sam z ciekawosci sciagne program i przetestuje swojego Maxtora :> Mi się niechciało i widzę, że nie jestem sam. nie moglem nigdzie znalezc tego programu na stronie Maxtora, dopiero jak wpisalem w ich wyszukiwarce Powermax, to znalazlem :> sciagnalem, uruchamiam i widze, ze potrzebna jest dyskietka... od 2.5 roku nie mam FDD :>>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz75 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Przetestowałem i co... NIC. A jak inni ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...