Skocz do zawartości
seeb

spalony epox

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos wie cos nt uwzgledniania gwarancji przez epoxa przy przepalonej sciezce bo mnie sie taki zonk trafil i mi w sklepie powiedzieli ze z przepalona sciezka gwarancji nie uwzgledniamy looooool :o ale powiedzieli ze beda probowac tylko moosze czekac...wydaje mi sie to troche dziwne qrfa skoro sie spnelo nie z mojej winy najprawdopodobniej poszla z zasilaczem :( ale koles w skelpie pwiedzial panie qp ta 350 napewno styknie (ja chcialem 400) i nie wiem co tera mam robic jak mi nie uwzgeldnia to chyba bede musial pociagnac do odpowiedzialnosci sklep ktory mi taki zasilacz doradzil...jak myslicie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie jest uszkodzanie z twojej wina na skutek wadliwego urzytkowania lub innych błędów to muszą uznać gwarancja. Przecież takie przepalenie mogło powstać na skutek wadliwej konstrukcji i jakiegoś błędu w produkcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam 2 wiadomości:

- Dobra... Płyta na 99,9% wróci naprawiona (gwarancyjnie), a sprzedawca ma prawo nawet odmówić (!) przjęcia - wpis w gwaracji odnośnie uszkodzeń mechanicznych... ale zwylke przyjmowane są takie rzeczy "warunkowo" bez zobowiązań odnośnie terminu reklamacji...

- Zła... może to z 2 miechy potrwać (i to jest ból) - przyspiesza reklamację (UWAGA !) dostarczenie płyty w oryginalnym pudle z kabelkami książeczkami i wszystkimi duperelami :)

Ostatnio znajomemu przyjarał się Epox i zasilacz to tyle czekał... (być może jakby miał komplet to dało by się załatwić korektę) ale zrobili i... działa OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...