szpachla2 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam. Mam laptopa z dwoma kartami graficznynmi: GF GT 325M + Intel media accelerator HD Podlaczam laptopa z telewizorem Panasonic plazma 46 cali i mam problem z rozdzielczoscia. Jak ustawie na 1920x1080 to obraz nie miesci sie na telewizorze. Jak odpale przegladarke to gorny pasek nie miesci sie na telewiorze, nie widac go. Wie ktos jak to ustawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Jaki model tego tv? Sterowniki najnowsze ze strony intela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Seria tx-p46, dalej nie pamiętam. Stery najnowsze do obydwu grafik. Jak nie miałeś tego problemu to raczej ciężko będzie coś wymyślić. Próbowałem chyba wszystkie opcje łącznie ze zmianą odświeżania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Wylacz overscan w telewizorze. Szukaj opcji typu "dokłądne skanowanie" czy cos w tym stylu, ew. sprawdz w instrukcji, czy ktoes wejscie nie jest dedykowane do PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Podpinałem pod wszystkie 3 hdmi - efekt ten sam. Z tym overscanem to zobacze czy coś takiego jest w instrukcji bo telewizor w tej chwili stoi 1000 km dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...