pasiur123 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Dostałem za free laptopa z pękniętą matrycą ( chodzi w 100% bo sprawdzałem) jest to HP nx7400 i moje pytanie czy opłaca się wydać 300 zł na matryce i go naprawić czy dać se luz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Moim zdaniem sie oplaca. Tu masz arta: Notebookcheck.pl: Recenzja HP Compaq nx7400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 za max 170zł kupisz używaną matrycę i nie ma co sie martwić, polecam użytkownika : Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro , kupiłem od niego już 2 szt 15.4" i wszystko działa a sprzęt zapakowany pancernie na czas przesyłki+paragon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...