tvboy Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam Co polecacie dla grafika, który lubi sobie pograć? Pracę nad sporymi grafikami/3d/animacje itd. oraz bezproblemowa rozgrywka w najnowsze pozycje, jaki zestaw sobie z tym poradzi? Nie będę ukrywał, że kieruję się głównie portfelem więc nie nastawiam się na komputer marzeń. Oto do czego na razie doszedłem: ASUS P7P55D EVO INTEL CORE i5-2300 2,8 GHz grafika - Sapphire HD5670 1GB 2x goodram ddr3 2gb 2084mb brakuje zasilania i wentylacji. A może znacie jakieś niewiele gorsze a sporo tańsze alternatywy? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Płyta na socket 1156 a procesor 1155, nie da się tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tvboy Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 eh, no to ładnie mi doradzili. Generalnie rzecz biorąc chodzi mi o zestaw 1500-2000 zł (płyta główna,procek,k.graficzna,kości,wentylator,zasilacz) do grafiki i gier. Zestawy komputerowe na Luty 2011 | PurePC.pl coś takiego byłoby ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...