warn Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Może ktoś doradzić jak rozwiązać problem który narodził się po zakupie większego dysku mianowicie najpierw miałem 120GB teraz kupiłem 320 i chce zamienić, na pierwszym dysku, tym 120 miałem partycje recovery która była od zakupu gdy coś sie stało F9 kilka chwil i miałem przywrócony gotowy system ze wszystkim i teraz pytanie czy da się jakoś ją przenieść na nowy dysk tak by w nim podobnie dało się odzyskiwać system bez długotrwałego instalowania wszystkiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simple Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Tak, możesz ją skopiować i przenieść programem Norton Ghost. W internecie są poradniki jak krok po kroku wykonać tą czynność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Wydaje mi się, że Acronis też da sobie z tym radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Norton sam zrobi taką samą na nowym dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yorick Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Darmowa Clonezilla też da radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Gpatred live CD świetne narzedzie do takich spraw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Ostatnio robiłem dokładnie taką samą czynność w notebooku mojej dziewczyny - był dysk 160GB - wymiana na 640GB ale chciałem zrobić tak, żeby wszystko pozostało identycznie jak na starym dysku razem z partycją Recovery oraz pozostałymi ukrytymi od Della. Cały problem rozwiązuje Acronis True Image (oczywiście jest to program płatny). Podpiąłem oba dyski pod kompa stacjonarnego i wszystko poszło jak z płatka. Acronis zapyta Cię jak chcesz rozłożyć pozostałe wolne miejsce na dysku i którą partycję (oczywiście z danymi) będziesz chciał mieć większą a którą mniejszą lub niezmienioną.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...