AlekLipka Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Kupiłem jakiś rok temu klawiature Logitech diNovo Edge i niestety jak byli moi znajomi to wylała mi się na nią cola i od tego czasu mam problem z moją klawiaturką. Otóż ilekroć kliknę kilka przycisków na raz lub nacisne jakiś z poszczególnych przycisków klawiatura zawiesza mi się i trwale włącza się przycisk minimalizuj na klawiaturze, co bardzo utrudnia korzystanie z komputera. Jedynym sposobem na odkliknięcie tego jest wyłączenie klawiatury i włączenie jej z powrotem. Chciałbym się dlatego zapytać czy da się tą klawiaturę jakoś otworzyć by ją od środka przemyć, czy lepiej oddać do serwisu Logitecha (jeżeli takowy w Warszawie jest), czy może z klawiaturą nie da się już nic zrobić. Czekam na opdowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Re: Soda in dinovo edge. Sticky buttons. How To cl... - Logitech Forums 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlekLipka Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Re: Soda in dinovo edge. Sticky buttons. How To cl... - Logitech Forums Dzięki, spróbuje to zrobić, chociaż wątpię, by to pomogło, bo mi się porobiły już jakiś zwarcia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...