Razel Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Najlepszy manager F1, przez twórców reklamowany: Czy kochasz Formułę 1? Jeżeli tak, to Grand Prix Racing Online jest grą dla Ciebie!Spróbuj być skutecznym menadżerem teamu jak Dennis, Todt lub Briatore. Zarządzaj Swoim teamem i prowadź go do sukcesu budując dobre samochody, wypracowując dobre strategie wyścigowe, zatrudniając odpowiednich kierowców i personel, oraz planując na przyszłość. Pamiętaj, że to wszystko musi być osiągnięte w ramach ograniczonego budżetu z bezlitosną konkurencją depczącą po piętach! jeśli ktoś kocha F1, lubi gry strategiczne i uwielbia główkować to znalazł grę dla siebie. Grywałem w przeróżne gry przeglądarkowe z reguły po krótkim zauroczeniu okazywało się, że to produkty banalne, nie wymagające myślenia, nudne... ale nie tym razem, wpadłem na długo, jak tysiące innych osób z którymi rywalizuje. :-) Gorąco polecam: Link referencyjny: Grand Prix Racing Online Link bezpośredni: Grand Prix Racing Online Gra w polskiej wersji językowej, wiele polskich teamów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) Jakiś czas temu podchodziłem do tego tytułu 2x, ale poziom skomplikowania mnie zabijał... no i brak czasu... Przed chwilą wlazłem na stare konto - które jeszcze jakimś cudem się zachowało - i widzę, że już 30 sezon za mną... oczywiście jestem na samym dnie stawki. :) Zaraz robię reset konta i zabieram się ponownie za grę. Super, że jakiś maniak zabrał się za spolszczenie tytułu, to bardzo dużo ułatwia na samym starcie, bo faq i całą reszta tutków "troszkę" zajmują. Edytowane 15 Lutego 2011 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Fajnie, że ktoś z PPc gra w gpro :) Ja awansowałem do amatorów (bez problemu) i obecnie tam się zmagam. Jeśli potrzebujecie pomocy piszcie. Stworzyłem nawet drużynę PurePC Team poszukajcie i dołączcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...