Skocz do zawartości
DMS

Kupuję drukarkę

Rekomendowane odpowiedzi

Używana będzie do drukowania tekstu, tylko i wyłącznie. Nie potrzebuję koloru, więc w w grę wchodzą także laserówki. Cena max 250zł ale tylko jeśli będzie warto. Nie mam zamiaru drukować jakichś fotografii czy grafiki. Tylko tekst. Zależy mi na tym, by było tanio i dobrze. No i teraz właściwie pytanie. Co można za taką kasę kupić? Szukać jakiejś używanej laserówki czy nowej atramentowej? Jakie tanie, ekonomiczne i wytrzymałe modele polecicie? Jestem kompletnie zielony w temacie. Przeczytałem dziesiątki wątków, ale nadal nie wiem czego szukać.

Aha, dodam, że będę drukował sporo, to znaczy kilkadziesiąt stron miesięcznie + co jakiś czas książki na 100-200 stron.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim zastosowaniu jak opisujesz nieźle sprawdzają się laserówki. Osobiście sam zastanawiam się nad zakupem taniej domowej laserówki mono. Znajomy namawia mnie na jakąś używkę z allegro ale mam wątpliwości co do przebiegu i jakości takiego sprzętu. W oko ostatnio wpadła mi nowa laserowa drukarka Epson M1200 za ok 230 zł Drukarka Epson AcuLaser M1200 - porównanie cen w sklepach internetowych

Co nieco o niej można znaleźć tu: EPSON ACULASER M1200 — Drukarka | opis, informacje — VideoTesty.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi