Serekzolty Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Mam taki kabel do grafiki jak na zdjęciu widać.Co musze zakupić,żeby podłączyć telewizor ? Mój tv ma wyjścia s-video i takie jak chinche (podpisane video).Za co odpowiadają poszczególne kolory? Edytowane 19 Lutego 2011 przez Serekzolty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Za co odpowiadają poszczególne kolory?R G B + audio (dobrze zgadłeś, to żółty ;)) EDIT: Przejściówka - PRZEJŚCIÓWKA VIVO 9pin > 3x CHINCH + S-VIDEO (1461693120) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy + 3 przewody cincz męskie-męskie. Ewentualnie jeśli wyjście z karty jest s-video to sam kabel s-video < --> s-video wystarczy. EDIT2: Bzdury piszę. Żółty to oczywiście composite. Jeśli masz takie wejście w TV to wystarczy jeden przewód cincz. Edytowane 19 Lutego 2011 przez kfgz 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Może to być zwykły czincz taki jak do podłączenia np. głośników ? bo taki mam akurat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...