Maks! Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Co jaki czas powinno sie smarowac proca pasta termoprzewadzaca?? Jestem ciekaw co z nia sie dzieje chyba z czasem wyparuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 to zalezy jaka pasta niektore "wyparuja" inne sie krusza a jeszcze inne.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 to zalezy jaka pasta niektore "wyparuja" inne sie krusza a jeszcze inne.... ...się utleniają. Ja tam co rok smaruje (zazwyczaj to poprostu nowy proc/mobo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Ja smaruje jak mi się nudzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dość czesto smaruje proca nową pastą, ponieważ dość często grzebie w kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dość czesto smaruje proca nową pastą, ponieważ dość często grzebie w kompie. To tak jak Ja ;) I zapewne wielu forumowiczów tesh ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Ja smaruje jak mi się nudzi :wink: ja też :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Ja smaruje jak mi się nudzi :wink: ja też :) LOL Mi jak sie nudzi to wpadam na forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Suchy jeszcze cosnapiszesz i bedziesz dumnym nałogowym uczestnikiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A ja zbyt często nie smaruje. Tylko gdy coś grzebię i ściągam chłodzenie z CPU, bo to chyba normalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja smaruje jak mi się nudzi :wink: ja też :) LOL Mi jak sie nudzi to wpadam na forum :D mi jak sie nudzi to pierw wpadam na forum a potem smaruje procka :D po przegladnieciu tylu postow procek sie wkoncu grzeje i pasta paruje ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Jest to pasta firmy TITAN TTG-S104 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ja mam od 20 miesięcy tego titana co z coolerem dawali i chodzi. nawet nie zaglądam. dopiero teraz przy zmianie płyty zdejmę cooler to wymienię pastę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ja polecam raz na kwartal lub ze cztery miechy, ale tak naprawde to zalezy od szybkosci zuzywania sie pasty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerzyk123 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Coz ja smaruje dosycz czesto kiedy grzebie w kompie :) Ale to zalezy od Ciebie. Jak sie znudzisz przesmaruj (i przy okazji odkurz kompa to naprawde pomaga!!!). Ale tak raz na pol roku to chyba mus w sumie zalezy jak szybko pasta ubywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temp-esT Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ja smaruje sporadycznie jak coś robie, czyli co kilka miechów, raz nawet udało mi się prawie rok nie smarować, ale wtedy nie bawiłem sie w OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temp-esT Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Suchy jeszcze cosnapiszesz i bedziesz dumnym nałogowym uczestnikiem :)A co bede miał za 100 :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja smaruje jak mi się nudzi :wink: ja też :) czas sie leczyc ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...