Skocz do zawartości
dr34m3r

water cooling

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, wiem ze tematow tego typu bylo wiele ale jak wiemy swiat idze do przodu i planuje kupic gotowy zestawc wc, narazie pod uwage biore 2 zestawy, chce poznac wasza opinie na temat ich, ewentualnie podajcie inne gotowe zestawy wc godne uwagi :). Niestety sam nie zrobie swoje zestawu wc poniewaz nie mam o tym pojecia, i musialbym byc koniecznie w posiadaniu samochodu..

Thermaltke AquariusII ~ $130

Koolance PC2-601BW ~ $250

ostatnio zaczalem zwraca uwagie na zestaw firmy penthalapa, auqila (nie wiem jak dokladnie sie to sie pisze:)), hm jego testy nie wypadly zbyt najlepiej:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Swiat idzie do przodu :P ale http://forum.purepc.pl/search.php sie nie zmienia, i archiwum takze, wiec serdecznie zapraszamy :D

2. Masz za duzo pieniedzy? To podziel sie :twisted: [zart], tak na serio berkut juz napisal, ale istnieje jeszcze kilka polskich stron i producentow gdzie kupisz dobre zestawy za duzo mniejsza $

3. Co ma samochod do zrobienia wlasnego WC? Ja np po czesci do roznych firm i za miasto smigam rowerem [taniej i ekologiczniej :P], tak wiec wytlumacz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Wstwierdzilem ze nie ma sensu zakladac nowego watku zeby zadac jedno pytanie i do jeszcze dotyczace WC wiec chyba autor mi wybacz...

A wiec mam tak problem...wstawilem w swoj obieg WC dosyc spora chlodnice aluminiowa i doszly mnie sluchy ze polaczenie takiej chlodnicy z miedzainym blokiem bez odpowiednich zabiegow zle sie konczy, jakies osady czy cos...czy to prawda?? Jezeli tak to co to za zabiegi trzeba wykonac...i na koniec spytam czy caly uklad mozna zamiast woda zalac plynem chlodniczym np samochodowym...

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Wstwierdzilem ze nie ma sensu zakladac nowego watku zeby zadac jedno pytanie i do jeszcze dotyczace WC wiec chyba autor mi wybacz...

A wiec mam tak problem...wstawilem w swoj obieg WC dosyc spora chlodnice aluminiowa i doszly mnie sluchy ze polaczenie takiej chlodnicy z miedzainym blokiem bez odpowiednich zabiegow zle sie konczy, jakies osady czy cos...czy to prawda?? Jezeli tak to co to za zabiegi trzeba wykonac...i na koniec spytam czy caly uklad mozna zamiast woda zalac plynem chlodniczym np samochodowym...

Pozdrawiam.

Bosheeeeeeeee , czlowieku, slyszales o opcji SZUKAJ ?????

Ile razy mozna pisac o tym samym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Pozdrawiam.

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=31394

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi