Ghostman Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 (edytowane) Witam Mam taki problem, że nie działają mi żadne filmiki z onetu. Np ten Policyjne Alfy Romeo w akcji - Filmy - Onet.pl Moto Instalowałem już 3 różne wersje flash playera w tym jakąś bete i dalej nic. Youtube mi działa dobrze. Zna ktoś rozwiązanie na ten problem? Edytowane 11 Marca 2011 przez Ghostman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Hmm... no to jest nas dwoch bo mi tez nie dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 (edytowane) U mnie działa pod Operą (na innej przeglądarce nie sprawdzałem). Wersja Flasha jakiego posiadam to 10.2.152.32 (http://www.dobreprogramy.pl/Adobe-Flash-Player,Program,Windows,13091.html) System XP 32bit. Pod firefoxem też działa poprawnie, aczkolwiek wyskoczyła mi informacja aby pobrać niezbędną wtyczkę o nazwie "Windows Media Player 11". W związku z tym że nie przypadły mi do gustu nowe wersje tego odtwarzacza, pozostałem przy 9. Edytowane 11 Marca 2011 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Ok - zdiagnozowalem problem. AdBlock Plus blokuje te filmy z jakiegos powodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ok - zdiagnozowalem problem. AdBlock Plus blokuje te filmy z jakiegos powodu. Nie używam ad-block. Blokowanie banerów w kasperskim powodowało problemy. Trzeba dodać wyjątek dla onetu i będzie działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...